donderdag 24 mei 2012

Wat groeit er nu aan mijnen boom???

Vreemd, heb jij dat ook? Die zon schijnt en plots verdwijnen al mijn plannetjes naar de achtergrond.
Dingen zoals lekker fruit eten, drankjes mixen, met de voeten in het zwembad van de kinders zitten ... worden plots veel belangrijker.

Langs de andere kant bracht dat lekkere fruit me ook wel weer terug bij 1 van mijn plannetjes.
Een tijdje geleden zag ik hier de Strawberry-bag. Ik vond hem meteen superleuk en zo'n zakske om overal mee naartoe te sleuren  is natuurlijk ook superhandig. Op nog geen 2 uurtjes zat hij in elkaar (dat is het voordeel, het nadeel zie je op het einde).


Het nadeel dus: die aardbei is veel te klein. Ik krijg met de beste wil van de wereld nooit de volledige zak erin gepropt. Moest je het dus zelf eens willen proberen, gewoon de driehoeken van de aardbei wat groter maken, ik denk dat het dan wel moet lukken of nog dunnere voering voor de tas gebruiken dan ik deed (alhoewel ik toch zowat het dunste stofke uit mijn voorraad viste).

Enfin, een klein misbakselke dus, maar ik wilde je de tips toch niet onthouden indien je je eraan wou wagen.

P.S.: nu weet je ineens ook waarvoor dit stapeltje van het stoffenspektakel diende hé (en nee, Kerstmis was niet het juiste antwoord, maar wat niet is kan altijd nog komen natuurlijk). Hmm, ik kan er precies nog wel een paar maken. Als ik de goesting vind en het lukt, zal ik laten weten hoe groot je de driehoeken moet maken.

Groetjes en geniet nog volop van het prachtige weer hé!

3 opmerkingen:

  1. Echt wel leuk zo'n aardbeitasje, alleen de hoeken dan wat groter en dan is het dik in orde.Bedankt voor de tip. Zo,n zakje is inderdaad handig om mee te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne tas!!! Versta je compleet in de eerste zinnetjes, toch zo zalig, he!!! Geniet ook vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil ook wel zo'n boom waar dat aangroeit! :-) Schoon zelle, mijn favorieten, groen en rood...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...