maandag 18 juni 2012

Ikke en de geweldig schaamteloze verjaardag!

Al effe niks meer van mij gehoord hoor ik u denken?

Awel, het zit namelijk zo. Er is hier vanalles gebeurd, maar maar weinig om u te tonen.

Ten eerste: die voetbal! Ik nam mij voor om vanalles te fabriceren terwijl manlief toch maar naar de voetbal keek, maar was duidelijk even vergeten dat ik dat stiekem zelf ook wel graag zie en dus heb ik mijzelf overgegeven aan enkele avondjes ontspannen voetbal kijken. (de ideale afwisseling met de drukke dagen die het einde van het schooljaar met zich meebrengen)

Ten tweede: zoals jullie eerder konden lezen was het vorige week ook mijn verjaardag en het werd er eentje om in te kaderen. Er werd (veel) gegeten, gesauna'd, gefeest , cadeaukes uitgepakt en tot slot ook nog eens op weekend gegaan naar Lille waar ik dan ook nog eens een deel van de cadeau-centjes opdeed aan geweldige boeken, zoals onder andere deze 4 Japanse patronenboekjes. Weet je wat daar zo leuk aan is? Ze zijn namelijk niet in het Japans (mijn Japans is btw niet zo bijster goed), maar in het geweldig begrijpelijke Frans. Dat zie ik al een stuk beter zitten hoor.En zie eens welke cadeau ik kreeg van mijn  ventje. Jaja, nen overlock. Hijzelf zei "Jaja, na 40 hints had ik de boodschap wel begrepen.", maar toch had ik er niet op durven hopen (deze methode is in het verleden reeds minder effectief gebleken). Met schaamrood moet ik toegeven dat dat geweldig ding nog in zijn doos zit (maar om niet in herhaling te vallen  zie gewoon hierboven hé)

Kortom: ik heb een zalige, maar superdrukke week achter de rug, dus nu tijd voor een beetje rust, mager eten en véél slaap (wat moeilijk wordt aangezien ik mijn geweldig kopkussen in Lille vergat, wie neemt dat nu ook mee op hotel???)

Als klap op de vuurpijl zag ik daarnet dan ook nog dat ik van deze toffe madam  mijn allereerste award kreeg. Alvast nen dikke merci en daarover volgt vast meer!

Au reservoir!

14 opmerkingen:

 1. Ooooh ik ben binnenkort ook jarig.
  Als ik al die leuke cadeautjes zie, krijg ik er nog meer zin in ;o))
  Vooral die Japanse patronenboekjes zien er erg interessant uit.

  Nog veel succes met het einde van het schooljaar.
  Die laatste loodjes wegen toch altijd hé ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai, maar op de een of andere reden vind ik het begin van alweer een nieuw schooljaar nog zwaarder.

   Verwijderen
  2. Ja dat is waar. Hoewel... ik vind het anders zwaar.
   Moeilijk om uit te leggen... Nu zijn de batterijtjes leeg en in september is het dan weer druk druk druk om alles weer in gang te lopen hé

   Verwijderen
 2. hip hip hip ... hoera !!! proficiat met de verjaardag !
  ge krijgt wel superpakskes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was dan ook ne speciale verjaardag hé! Zoiets krijg ik niet elk jaar hoor!

   Verwijderen
 3. Proficiat met je verjaardag en al die toffe cadeaus, ik ben binnenkort ook jarig, mss moet ik ook nog eens 40 keer zeggen dat ik een overlock wil (alhoewel ik net een nieuwe naaimachine kreeg het gaat hier dus niet pakken)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst en vooral een hele dikke proficiat met je verjaardag nog. Lille is fijn om naartoe te gaan, ook al een paar keer geweest, leuke winkelstraatjes.
  Ik ben jarig in februari, ik heb al enkele hints gegeven, nog geen 40 maar tot in februari kom ik er wel, hopen dat het hier ook marcheert en het is net die overlock die ik ook wil,
  groetjes Iris

  Kriebelt het nog niet om de overlock uit te testen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal laten weten of die overlock het goed doet. Blijkbaar heeft mijn wederhelft wel een nogal goede zaak gedaan, want ik dacht dat het duurder uitviel.

   Verwijderen
 5. Proficiat met je verjaardag en dat je in de watten gelegd bent, dat is wel duidelijk! We verwachten hier nu natuurlijk wel veeeel projectjes die we kunnen bewonderen hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk, maar eerst even mijn arbeids-plicht nog vervullen hé ;-)

   Verwijderen
 6. Gelukkige verjaardagsweek vorige week! ;-) Ik ben vandaag jarig, maar mijn week ziet er lang zo spannend ni uit, zene. Die bestaat vooral uit klassen overnemen voor klassenraden en rapporten klaarstomen... Mààr bijna grote vakantie zorgt voor reikhalzend uitkijken naar mijn naaimachine!
  Dien overlock is een TOPidee, dat bewaar ik voor volgend jaar! Al kan ik er misschien nu al hints voor beginnen geven... ;-)
  Veel lockplezier binnen enkele weekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, voor jou ook een hele gelukkige verjaardag!
   En wat betreft die klassenraden e.d.: nog eventjes doorbijten en dan is er terug meer tijd voor al die leuke dingen.

   Verwijderen
 7. nog eens een hiphiphoera en laat die overlock maar snorren ! ( of ssnort dat niet , Ik heb daar namelijk nog nooit mee gewerkt )

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...