maandag 6 augustus 2012

Extreme makeover- naai edition

Eind januari kocht ik mijn naaimachine en ik ben daar héééél content van hoor. Er is maar 1 dingetje dat mij een beetje stoort, dat is namelijk dat datzelfde machien dus al sinds januari in onze living woont. En dat is nog niet zo erg, maar al de rommel dat dat machien met zich meebrengt, woont daar dus ook.

Ikzelf stoor mij daar nog niet zo aan, maar ik heb (onverwacht) bezoek toch al grote ogen zien trekken (onverwacht tussen haakskes, want als ze verwacht worden, probeer ik toch alles zoveel mogelijk weg te steken).

Een paar maanden geleden verhuisde er al een heel groot deel naar een tijdelijk lege kamer boven, maar er bleef toch nog heel veel staan.

Op een gemiddelde dag is dit het eerste dat je van onze living ziet als je binnenkomt (en pas op, ik had nog niet zo heel lang geleden opgeruimd!)

 Denk daar ook nog de strijkplank bij die hier zowat altijd staat, ge kunt u waarschijnlijk wel voorstellen dat dat niet voor iedereen altijd even gezellig is.

Dus, ... stilaan rees hier het idee dat het wel handig zou zijn om al dat gerief op een soort karretje te zetten, zodat het, wanneer nodig, gewoon uit de weg gereden kan worden.

Vandaag begon ik aan de prospectie in mijn favoriete meubelwinkel en ik kwam ineens met deze doos terug buiten en ook nog een zak vol doosjes en potjes.

 Ik stak het ineen, zocht een plekje voor al mijn gerief en zie ne keer:

Alles past erop, de kast is terug leeg en ik heb zelfs nog plaats over in de doosjes. Alleen die lange lat (handig hoor) en mijn patroonpapier doen nog een beetje moeilijk, maar die moeten er zich maar bij neerleggen.
Mijn naaimachine kreeg zelfs zijn eigen anti-slipmatje (ik zou niet willen meemaken dat mijn favoriete machine er tijdens 1 van die ritjes afdondert). Volgens mij kan de overlock er zelfs ook nog bij.

Ik ben content, hopelijk ben ik dat binnen een paar weken nog, maar ik denk van wel!

Voor zij die moeten werken: een prettig begin van de week!
Voor zij die vakantie hebben: een prettige vakantie!

7 opmerkingen:

 1. hahaha
  Zeer herkenbaar!
  Ik overweeg ook een plaatsje vrij te maken in de bureauruimte. Maar dan zit je daar zo alleen te wezen hé.
  Dus voorlopig blijft de tafel in de woonkamer het slagveld bij uitstek ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bij mij is het de veranda die ingepalmd is, ik zit ook niet graag apart (dat is gelijk met kinderen, de ouders maken daar een prachtige speelkamer voor, maar ze spelen toch liefst in de keuken / living)
  voor mijn scrapspullen heb ik ook zo'n karretje voorzien (niet hetzelfde, ik moet precies toch ook eens naar ikea :o) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar :-) http://balletoile.blogspot.be/2011/10/het-naaikarreke-en-zicht-op-beterschap.html
  Ondertussen is bij mij alles naar boven verhuisd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de bureau ingepalmd en kan gelukkig de deur dichttrekken als er onverwachts bezoek binnenkomt...Maar goed, want soms lijkt het alsof er hier een bom ontploft is ;-) (allé, dat zegt mijne man toch)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Raar he, ik heb boven een ingericht naaikamertje maar eigenlijk zit ik ook meest van de tijd aan de eetkamertafel en die ligt vaak ook vol met mijn spulletjes.In gezelschap zitten is toch zoveel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig karretje. Alle bakjes zullen vlug vol zitten. Ik heb in onze living ook een karretje met mijn hobby spullen.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...