vrijdag 27 juli 2012

Wat een vakantie!!!

Eerder vertelde ik al over onze vakantieplannen en de bijbehorende voorbereidingen.

Wij trokken dus met onze tent voor 16 dagen naar het Nederlandse Zeeland. Hieronder volgt een kort relaas van onze vakantie: • De eerste 2 nachten sliepen we op de grond, omdat onze matras nogal fit was (na de eerste nacht werd ze gerepareerd door mijn lieftallige wederhelft, maar dat was blijkbaar niet zo'n succes). 
 • Zowat alle volgende nachten werden we minstens 1 keer wakker door:
  • dochter 1 die haar kuren had en niet meer wou slapen
  • dochter 2 die haar kuren had en niet meer wou slapen
  • de regen (indien je hier geen ervaring mee hebt, regen klinkt op een tent nog altijd net iets erger dan het eigenlijk is)
 • We zagen zowat elke binnenspeeltuin (en je moet weten, ik haaaaat binnenspeeltuinen) en indoor activiteit die er te zien was in onze directe omgeving.
 • We zaten uren binnen in onze tent die vorig jaar nog heel waterdicht leek, maar het dit jaar blijkbaar toch iets te veel van het goede vond en meer en meer vocht begon door te laten.
 • ...
Je ziet het, echt een fantastische vakantie kan je dat niet noemen hé, dus....

Na 10 dagen pakten we onze natte tent bij elkaar, gooiden (en dat mag je letterlijk nemen want het goot verschrikkelijk) alles terug in de auto en reden terug naar huis om de volgende dag een last-minute te boeken.

Twee dagen later vertrokken we voor een week naar Ibiza voor een zalige vakantie. En nee, Ibiza is duidelijk niet alleen voor jongeren, want wij hebben geen muziek gehoord, alleen maar rust, een zalige warmte (niet té warm, juist goed) en een geweldige droogte (geen druppel regen hebben we daar gezien). We hebben van elke seconde genoten en het leuke is, we zijn terug thuis en als je dat weer bekijkt blijft onze vakantie precies duren.

Het enige nadeel? Dat blijkbaar iedereen nog snel eventjes naar de zon wou en wij dus de komende maanden bokes met choco zullen eten en wat moeten besparen op de naai-materialen. Maar ik denk dat ik hier nog wel wat heb liggen om eventjes toe te komen  :-)

Zonnige groetjes x

6 opmerkingen:

 1. Gelukkig bestaat er nog zo iets als laste minutes. Blij dat het laatste deel van jullie vakantie zo goed was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken het ... wij hebben ook 2 weken regen gehad.
  Maar opgeven niet, we hebben de 2 weken uitgezeten.
  Wij in een mini blokhutje en de jongens in de tent ;-)

  Toch wel super dan he die last minute's!
  En dat het laatste deel van de vakantie dan toch nog geslaagd was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat jullie nog een week naar Ibiza konden! Daar kan je weer een tijdje op teren. En boterhammen met pindakaas zijn ook heel voedzaam (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En de tent leek anders zo leuk, dat verdomde weer toch. Prachtig beeld van het strand in Spanje, gelukkig hebben jullie toch nog kunnen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zoooo herkenbaar, wij hadden (jaren geleden na wat goede zomers) in een deftig zwembad geinvesteerd, dat gingen we dan wel uitsparen door ofwel vakantie in onze tuin te vieren, ofwel kortbij op vakantie te gaan (ardennen), elke keer weer zijn we uiteindelijk toch naar het goede weer moeten vertrekken, want de weergoden waren er niet mee akkoord, maar ik denk: dan geniet je nog des te meer van die zonnevakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, het weer heb je nooit in de hand. Gelukkig hebben jullie nog een weekje op dat mooi strand kunnen doorbrengen. En wat meer choco, kan echt geen kwaat...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...