dinsdag 31 juli 2012

Cadeautje voor een grote jongen

Dit weekend mochten we naar het verjaardagsfeestje van het neefje (ahum) van mijn wederhelft. Hij werd al 12 jaar! En zoals het een grote jongen past, krijg je dan natuurlijk het liefst centjes om te sparen.

Ik maakte voor hem zelf een kaartje in de vorm van een IPod (die soms wel aan zijn hand lijkt vast te plakken) en stak daarin een kaartje met het geld.Indien je wil weten hoe je dat doet, lees dan even verder, het is echt wel supermakkelijk.

 1. Zoek een afbeelding van een voorzijde en een achterzijde van een IPod (je kan deze afbeelding ook nog aanpassen met de naam van de jarige)
 2. Kijk hoe groot het kaartje moet zijn om in de omslag te passen en pas de afmetingen van de afbeelding aan. (let op dat de voor-en achterkant even groot zijn)
 3. Snij een half rondje uit de bovenkant van de achterkant (zo is het makkelijker om later het kaartje eruit te halen)
 4. Breng lijm aan op de achterkant van de voorzijde (oei, klinkt nogal ingewikkeld hé) op 3 zijden (dus niet op de bovenkant!!!)
 5. Leg de achterzijde erop en laat goed drogen
 6. Maak een kaartje dat erin past en steek het erin
Voilà, klaar is kees!

3 opmerkingen:

 1. leuk en origineel!
  helemaal op maat van een 12-jarige

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tof idee voor iemand die er al een heeft, anders zou het wel eens een teleurstelling kunnen zijn,het ziet er veel te echt uit :o)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...